Simulaties

Unieke simulatie

Emerald Forest Hotel is een unieke simulatie waarbij management skills getraind worden op een motiverende manier. De simulatie is volledig web-based en gebruikt vrijwel alle social media. Emerald Forest Hotel is veel meer dan een game. De hotel simulatie is al gespeeld door meer dan 3.000 deelnemers uit meer dan 25 landen. De management vaardigheden die geleerd worden focussen op: creativiteit, commercieel calculeren, management vaardigheden en promotie skills.

Heel het game is Engelstalig, maar extra opdrachten kunnen in een andere taal gegeven worden.

Zo special?

De simulatie is bijzonder omdat we een storyline ontwikkeld hebben die zeer realistisch is, al tien jaar loopt en alle informatie bevat die nodig is.

Social media spelen een belangrijke rol in het game en algoritmes in Google spread en files in Google doc. vormen samen met ons platform de backbone van de simulatie.

De content van Emerald Forest Hotel bestaat onder andere uit honderden foto’s op Flickr, ons eigen kanaal op YouTube en veel meer. We hebben echte coaches en , indien nodig, acteurs die het management vertegenwoordigen. Dit is niets een gewoon game; dit is real virtuality! Het is innovatief, spannend en intensief: bekijk de promo .

Internationaal

Emerald Forest Hotel is een internationale simulatie and draait om een competitie op winst en creativiteit voor de deelnemers die het hotel moeten overnemen als managementteam. De simulatie wordt gebruikt door Hogescholen en bedrijven in Estland, Engeland, België, Duitsland, Litouwen, Letland en Nederland. Het hotelconcept waar alles omdraait is herkenbaar in vrijwel heel de wereld, komend jaar breiden we dan ook uit naar Italië en plannen om naar Azië te gaan. We zijn ook trots dat de simulatie onderdeel is van het Life Long Learning project Transfer of innovation van de European Commission.