Publicaties

Cursussen en boeken

Op speciaal verzoek hebben van onze klanten hebben we in samenwerking met Creative Dynamics vier cursussen geschreven die u wegwijs maken op internet en social media. Na de cursussen bent u een gesprekpartners voor specialistische bureaus en kent u de juiste begripsvoering. Ja, beide in de vorm van een boek! Vreemd in deze digitale tijd? Ja, maar juist in de dynamiek van het internet is een rode draad, een gids, erg handig. Deze beide uitgaven worden zeer regelmatig aangepast en worden gemaakt volgen het principe printing on demand. De uitgaven zijn samengesteld dankzij de inbreng van een groot aantal professionals uit het werkveld. Momemteel alweer de vierde edities van alle uitgaven.

Toegepast en actueel

Cursussen zijn er genoeg, maar kunt u er ook iets mee? Bij ons wel! Is dit nu zo origineel? Vraag om meer informatie en check het zelf. Geen abstracte verhalen, maar een toegepaste basic cursussen met veel actuele, voorbeelden. De inhoud is specifiek gericht op commerciële bedrijven in de dienstverlening en bieden u nieuwe inzichten. Een gepersonaliseerde versie voor uw bedrijf of school is mogelijk!

* Internet To Go vierde editie
Een instap in de kennis rond alles wat van belang is rond internet voor commerciële bedrijven. Aandacht voor de historie van internet, zoeken en vinden, domeinnamen, wetgeving, websites, meten en monitoren, promotie op internet, SEO en SEA, prijstelling, privacy en wetgeving, e-mail en het e-marketingplan. Het niveau is 1e-2e jaars Hbo.
Meer over de uitgaven e-Marketing-ToGo!
-Nederlandse editie druk 4: e-Marketing-To-Go!
-Internationale editie druk 4: e-Marketing-To-Go! Engels, internationaal
Om zeker te zijn van een snelle levering van de laatste druk, raden we aan gebruik te maken van de link (van de uitgever zelf).

* Social Media To Go ook vierde editie
Een instap in de kennis rond alles wat van belang is rond social media voor commerciële bedrijven. Aandacht voor kenmerken van social, gedrag op social, business modellen, big data en content, eWOM en reviews, kenmerken van social media platforms, doelen rond sociale media, SMM, KPI’s en ROI, wet- en regelgeving. Het niveau is 2e- 3e jaars Hbo.
Meer over de uitgaven Social Media-to-go
-Nederlandse editie druk 4: Social Media-To-Go!
-Internationale editie druk 4: Social Media-To-Go! Engels, international
Om zeker te zijn van een snelle levering van de laatste druk, raden we aan gebruik te maken van de link (van de uitgever zelf).