Publicaties

Cursussen en boeken

Op speciaal verzoek hebben van onze klanten hebben we in samenwerking met Creative Dynamics twee cursussen geschreven die uw wegwijs maken op internet en social media. Na de cursussen bent u een gesprekpartners voor specialistische bureaus en kent u de juiste begripsvoering. Ja, beide in de vorm van een traditioneel Nederlandstalig boek! Vreemd in deze digitale tijd? Ja, maar juist in de dynamiek van het internet is een rode draad, een gids erg handig. Deze beide uitgaven worden zeer regelmatig aangepast en worden gemaakt volgen het principe printing on demand. De uitgaven verschijnen via WedEdu en zijn samengesteld dankzij de inbreng van een groot aantal professionals uit het werkveld.

Toegepast en actueel

Cursussen zijn er genoeg, maar kunt u er ook iets mee? Bij ons wel! Is dit nu zo origineel? Vraag om meer informatie en check het zelf. Geen abstracte verhalen, maar een toegepaste basic cursussen met veel actuele, Nederlandse voorbeelden. De inhoud is specifiek gericht op commerciële bedrijven in de dienstverlening en wordt gebruikt o.a. bij Internationale hogeschool NHTV in Breda. De uitgaven zijn voor u voldoende voor nieuwe inzichten, maar een gepersonaliseerde versie voor uw bedrijf of school is mogelijk! Er is ook eventueel een database met toetsvragen beschikbaar met begeleidende PowerPoints.

* Internet To Go verschijnt eind maart 2015
Een instap in de kennis rond alles wat van belang is rond internet voor commerciële bedrijven. Aandacht voor de historie van internet, zoeken en vinden, domeinnamen, wetgeving, websites, meten en monitoren, promotie op internet, SEO en SEA, prijstelling, privacy en wetgeving, e-mail en het e-marketingplan. Het niveau is 1e-2e jaars Hbo.

* Social Media To Go verkrijgbaar bij Bol
Een instap in de kennis rond alles wat van belang is rond social media voor commerciële bedrijven. Aandacht voor kenmerken van social, gedrag op social, business modellen, big data en content, eWOM en reviews, kenmerken van social media platforms, doelen rond sociale media, SMM, KPI’s en ROI, wet- en regelgeving, het social mediaplan. Het niveau is 2e- 3e jaars Hbo.

TravelNext

Op het online marketing platform TravelNext en Marketingfacts staan regelmatig blogs over onze inzichten op het gebied van social media ontwikkelingen.