Innovaties

Ja, echt nieuwe producten!

Uit een groot aantal ideeën filteren wij eerst die ideeën die potentie bieden. Deze verkennen we steeds verder. In ieder stadium vallen er projecten af: met een steeds kleiner aantal ideeën werken we vervolgens aan één totaal nieuw productconcept.
We raadplegen experts, doen een eerste marktonderzoek, doen registratie, kijken o.a. naar social en domeinnamen. We doen een eerste aanzet voor een strategie, een financieel plan en een operationeel plan. Met dit concept benaderen we, op basis van non disclosure, partijen in de markt.

En dan verder?

De verder gang van zaken hangt helemaal af van uw wensen en mogelijkheden: u kunt een project volledig overnemen, u kunt het overnemen met projecturen zodat wij de introductie begeleiden, maar in sommige gevallen sluiten we ook een partnership. Natuurlijk lichten we u graag in over onze concepten: een deel daarvan is vertrouwelijk.

Beschikbare concepten

Op dit moment zijn de volgende concepten beschikbaar:
• Een nieuw laagdrempelig aandelen product
• Een nieuwe manier om keukens in de markt te zetten
• Dakverteren
• Een nieuw tijdschiftenconcept
• Laat u verrassen...

Citaten van twee van onze experts tijdens de conceptontwikkeling.

"Nooit eerder tegengekomen, zeer verrassende vorm van tijdschriften uitgeven"
(Prof. dr. J.M.H.J. Hemels, hoogleraar Universiteit van Amsterdam, auteur van een reeks standaard werken/onderzoeken over Het Geïllustreerde Tijdschrift in Nederland)

"Zeer lage instapdrempel: ideaal om nieuwe klanten aan een financiële instelling te koppelen"
(Drs. H.Bodewes, controler bij een grote Nederlandse bank)

Cursussen creativiteit

Kun je dat leren, creativiteit? Ja, we zijn allemaal creatief maar hebben dat vaak diep weggestopt. We kunnen ook uw bedrijf op weg helpen met creativiteit om zo zelf binnen uw bedrijf tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Een motiverende coach helpt met u op weg met een aantal technieken die bij een ieder creativiteit losmaken.